Τετάρτη 27 Σεπτέμβριος 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ - 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ                                                                                  

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                        Βέροια 26 Οκτωβρίου 2020   

              Προς                                                                                                                                   

                                                                                                                                   Γονείς & Κηδεμόνες  (Μέλη του Συλλόγου)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Φιλίππειου - 1ου Γυμνάσιου Βέροιας, που προέκυψε από τις εκλογές στις 19 Οκτωβρίου 2020, είναι η εξής:

ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  (τηλ. 6974325476)

ΚΑΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (τηλ. 6936528876)

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (τηλ. 6945011237)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ (τηλ. 6947949464)

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ (τηλ. 6932660370)

ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ

ΤΑΚΙΒΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΜΕΛΟΣ (τηλ. 6977708049)

Για την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τη δράση του Συλλόγου μας αλλά και για τις δραστηριότητες του σχολείου μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του συλλόγου μας στο facebook (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων - Φιλίππειο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας). Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πιο άμεση ενημέρωσή σας μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail με τα στοιχεία σας ώστε να λαμβάνετε άμεσα ανακοινώσεις του συλλόγου και του σχολείου. Στις τακτικές συνεδριάσεις του Δ.Σ. μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη του Συλλόγου.

Επιδίωξή μας η συνεργασία με κάθε μέλος που θα ήθελε να προσφέρει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον πολύτιμο χρόνο του για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account