Παρασκευή 10 Μαϊος 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ - 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ                                                                                  αρ. πρωτ. - 1 - 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                        Βέροια 11 Δεκεμβρίου 2018   

              Προς                                                                                                                                   

                                                                                                                                   Γονείς & Κηδεμόνες  (Μέλη του Συλλόγου)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς ? κηδεμόνες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Φιλίππειου - 1ου Γυμνάσιου Βέροιας, που προέκυψε από τις εκλογές στις 22 Οκτωβρίου 2018, είναι η εξής:

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  (τηλ. 6970068866)

ΓΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (τηλ. 6937478890)

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (τηλ. 6945011237)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ (τηλ. 6947949464)

ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΛΟΣ

ΠΕΡΣΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΜΕΛΟΣ

Οι τακτικές συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ. θα γίνονται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, στις οποίες μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη του Συλλόγου. Θα παρακαλούσαμε όσοι γονείς ? κηδεμόνες δεν έχουν τακτοποιήσει τη συνδρομή τους να επικοινωνήσουν με τον Ταμία του Συλλόγου.

Προκειμένου να υλοποιήσουμε διάφορους στόχους χρειαζόμαστε την ενεργό συμμετοχή, στήριξη και βοήθεια όλων των γονέων. Για την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τη δράση του Συλλόγου μας, αλλά και για τις δραστηριότητες του Σχολείου μας, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων - Φιλίππειο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας). Επίσης για πιο άμεση ενημέρωσή σας μπορείτε να μας αποστείλετε e-mail με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να λαμβάνετε άμεσα ανακοινώσεις του Συλλόγου και του Σχολείου.

Επιδίωξή μας η συνεργασία με κάθε μέλος που θα ήθελε να προσφέρει με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τον πολύτιμο χρόνο του για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account